“Обладнання для аналізу зерна”
У навчальному відеофільмі розкрито значення виробничо-технологічної лабораторії при оцінці якості хлібопродуктів на ХПП; проаналізовано етапи аналізу зерна: зважування, подрібнення, пророщування насіння, визначення вологості, натури, скловидності, зольності, плівчатості, кількості і якості клейковини; наглядно продемонстровано будову та порядок експлуатації слідуючого лабораторного обладнання: технічних ваг, сушильної шафи СЕШ 3М, тістозамішувача ТЛ-1, приладу ІДК-1М, муфельної печі, діафаноскопа ДСЗ-2, лабораторного розсійника РЛ-3М, лущильника ГФД-1М, млинків ЛЗМ, МУЛ, електровологоміра ЦВЗ-3, термостата.
Тривалість 14 хв. DVD