☎ (098) 442-34-08; (066) 921-41-19; (093) 500-82-85 ✉ office@didactica.com.ua
(пусто)
 
Валюта:
English  Русский  Украинский 

Новини

20.04.2018 13:51:33
19.02.2018 16:29:31
27.04.2017 17:41:38
Підписатись на новини:
або RSS 2.0

Голосування

Версія для друку Версія для друку

Технологічна схема виробництва варених і напівкопчених ковбас

42.00 грн.
Артикул:  001659
Кількість:  

"Технологічна схема виробництва варених і напівкопчених ковбас"

  В навчальному відеофільмі розглядається термохімічний спосіб консервування продуктів. В достатній мірі висвітлено всі основні технологічні процеси виробництва ковбас та звернута увага на оцінку якості готової продукції, її зберігання та реалізацію.

   Відеофільм можна використовувати для підготовки фахівців із спеціальності “Виробництво м’ясних продуктів”.

   Тривалість 12 хв. DVD

Є питання?

Ви можете задати нам питання за допомогою наступної форми.

Ім'я:

Email

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо: Технологічна схема виробництва варених і напівкопчених ковбас:


Введіть число, зображене на малюнку
code

Працює на основі скрипту інтернет-магазину WebAsyst Shop-Script