☎ (098) 442-34-08; (066) 921-41-19; (093) 500-82-85 ✉ office@didactica.com.ua
(пусто)
 
Валюта:
English  Русский  Украинский 

Новини

20.04.2018 13:51:33
19.02.2018 16:29:31
27.04.2017 17:41:38
Підписатись на новини:
або RSS 2.0

Голосування

Версія для друку Версія для друку

Технологія виробництва м’яса бройлерів

44.10 грн.
Артикул:  001590
Кількість:  

“Технологія виробництва м’яса бройлерів”

   У навчальному відеофільмі показано основні цехи по виробництву м’яса бройлерів: батьківського стада, вирощування ремонтного молодняку, інкубації яєць, вирощування бройлерів, забою і обробки тушок. Показано основну систему утримання і вирощування птиці (напільну), а також висвітлені умови годівлі та утримання і вирощування птиці у різні вікові періоди.

  Даний відеофільм може бути використаний під час підготовки фахівців із напряму 1302 “Зооінженерія”, 1305 “Ветеринарна медицина”, 1301 “Агрономія”.

  Тривалість 20 хв. DVD

Є питання?

Ви можете задати нам питання за допомогою наступної форми.

Ім'я:

Email

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо: Технологія виробництва м’яса бройлерів:


Введіть число, зображене на малюнку
code

Працює на основі скрипту інтернет-магазину WebAsyst Shop-Script